Kunststof kozijnen nodig? Wij plaatsen en leveren de betere kozijnen

»

okt 10

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen nodig? Wij plaatsen en leveren kozijnen voor uw woning of bedrijfsruimte.

De plastic uitstraling van het kunststof kozijn is verleden tijd. Mede daarom worden kunststof kozijnen steeds meer toegepast. Wie wil het nu niet? Geen gedoe met schilderen, weinig tot geen onderhoud, en een prachtige uitstraling van het kozijn met alle soorten glas. Een perfecte investering voor de toekomst want ze gaan meer dan 50 jaar mee.

Welke uitvoeringen zijn mogelijk?

 

kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Classis

Classic. Deze uitvoering van het kunststof kozijn heeft een basis met 70 mm diepte profielen. Met een klassieke uitstraling en K vision staat dit garant voor kwaliteit. De ruimte voor verschillende mogelijkheden is ruim aanwezig.

 

kunststof kozijnen foto

Kunststof kozijnen Trend

Trend. Deze uitvoering geniet van een unieke mogelijkheid waardoor het niet verplicht is om een opdek systeem te kiezen. De verdiepingen in het kozijn en het terug liggende profiel geven deze mogelijkheid.

kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Step

Step. Het ziet er uit als een gewoon kozijn, alleen dat is het alles behalve. De Step versie van de uitvoering van deze kunststof kozijnen heeft unieke mogelijkheden. Het systeem is verdiept met een draai deel profiel en lijkt een glas lat te bezitten. Deze kunststof glas lat geeft het zicht weer van een prachtig kozijn.

 

kozijn

Kunststof kozijn Cube

Cube. Het rechte systeem heeft de eigenschap waar mee er geen zonlicht verspeeld word binnen. Dit model heeft een rechte uitstraling en lijkt op het Amsterdamse school model. Perfect voor nieuwbouw en bijzondere gebouwen.

 

kunstof kozijnen

Kunststof kozijn City

City. Oude monumentale panden, boerderijen op het platteland en stedelijke gebouwen versterken hun aantrekkingskracht met dit type kozijn. Geen opdek en toch naar buiten draaiend. Verder is deze uitvoering geschikt voor een schuifpui.

 

 

 

Kleuren

De kleuren van uw kozijnen zijn te verkrijgen in twee mogelijkheden. De eerste vorm is door middel van folie en de tweede door middel van een acrylaatlaag.

Folie

De kwaliteit structuur folie wordt aangebracht op uw kozijn in een kleur laag. De natuurlijke uitstraling word zo behouden terwijl u het niet ieder jaar hoeft te schilderen zoals bij gewone kozijnen. De reden om voor de vorm te kiezen kunnen zijn.

  • Houtnerven zichtbaar
  • UV bestendig
  • Kleur echte kleuren keuze
  • KOMO gecertificeerd.

Kleuren keuze folie

acrylaatlaag

Tevens bescherming tegen water, lucht en daglicht,

De gekleurde acrylaatlaag wordt tijdens de productie met het kozijn verbonden. Hier door hebben de kozijnen een strakke uitstraling.

  • Krasbestendig
  • Geen aanhechting van vuil,
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Behoud jaren lang de kleur
  • KOMO gecertificeerd

Kleuren in acrylaatlaag

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een papieren versie van de kleuren schema’s neemt u gerust contact op. Ook afwijkende kleuren zijn mogelijk en kunnen overlegd worden.

Wat maakt onze kunststof kozijnen zo uniek?

Keurmerken veiligheid. 

Buiten de unieke verbindingen, de enorme keuze in profielen en kleur, alle soorten ramen en deuren, stijlvol en onderhoud vrij. Zijn alle kozijnen brandvertragend volgens de NEN normen en inbraakwerend. Het geleverde hang en sluitwerk is voorzien van een SKG keurmerk. Zo bent u dag en nacht van veiligheid gegarandeerd. Meer informatie over de brandveiligheid van deze kozijnen vind u hier. En de informatie over het keurmerk SKG hier.

Keurmerken kwaliteit.

Verder krijgt u bij aankoop van uw kozijn het Kwaliteitscertificaat volgens de KOMO Attest. Hierdoor voldoen de kozijnen binnen de Nederlandse richtlijnen en eisen. op deze manier is de kwaliteit van de geleverde producten gegarandeerd. Ook na jaren lang aan wind, water en daglicht blijven de kozijnen in goede conditie en binnen de eisen.

Milieu vriendelijk.

Het kunststof word gebruikt word voor de kozijnen en deuren is gerecycled. Verder worden er geen milieu vervuilende middelen gebruikt. Ook de isolerende werking geeft geen warmte verlies vanuit uw woning. Zo blijft het milieu bespaard en uw portemonnee

Nieuwe kunststof voordeur

Bij kunststof deurkozijnen leveren wij ook kunststoffen voordeuren. Hier in hebben wij een keuze uit veel verschillende modellen. Een voordeur met of zonder glas, glad of gegroefd wij leveren u alles in alle kleuren. Voor een compleet overzicht kunststof voordeuren kunt u contact opnemen

Het laten plaatsen van de kozijnen

Als u kozijnen wilt laten plaatsen word er na dat u contact met ons hebt opgenomen, eerst een afspraak gepland. Dit kan wanneer u het uit komt. In deze ontmoeting word u alles uitgelegd en de mogelijkheden voor u bekeken. Dit word nadien overlegd. Op het moment dat wij zeker weten dat u tevreden zult zijn maken wij een prijs opgave. In deze opgave is het voor u duidelijk wat de kosten bedragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Na dat de offerte ok bevonden is word de afspraak gemaakt voor de plaatsing. Op de afgesproken datum en tijd zullen wij starten met de werkzaamheden. Op het moment dat we klaar zijn is het enige wat zichtbaar is de nieuwe kozijnen. Verder is er niets meer zichtbaar van de werkzaamheden.

Voor meer informatie neem uw vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op via het onderstaande formulier.

 

[contact-form-7 id=”592″ title=”Contactformulier 1″]

Kunststof kozijnen laten plaatsen, begint bij Salverda

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.aftimmerbedrijfsalverda.nl/kozijnen/kunststof-kozijnen/