Houten kozijnen ??? Wij leveren en plaatsen alle kozijnen op maat

«

»

okt 10

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Op zoek naar houten kozijnen? Wij leveren elk kozijn op maat.

houten kozijnen plaatsen foto op websiteHouten kozijnen zijn er in alle maten en soorten. Dit betekend ook dat er een enorm verschil in prijs en kwaliteit is. Een ding is zeker, wij leveren goede kwaliteit houten kozijnen tegen een voordelige prijs. Misschien moet u kozijnen vervangen of bent op zoek naar kozijnen voor uw nieuwbouw of verbouwing. Wat wij willen is dat u met wat voor reden dan ook er jaren weer tegen aan kunt. Daarom werken wij alleen met de beste soorten hout en worden de kozijnen vakkundig gemaakt met de beste verbindingen en materialen. Ook in de soorten kunnen wij alles voor u maken. Of het nu gaat om een houten dakraam kozijn of een draai kiep kozijn van hout wij maken het.  Houten deur kozijnen hebben wij ook van de beste kwaliteit die jaren mee gaat.

Wij leveren de betere houten kozijnen en wij kunnen u voorzien van een vakkundige plaatsing.

Welke soorten hout gebruiken wij voor onze kozijnen.

Meranti 

houten kozijnenMeranti is een hout soort dat vanuit Azië geïmporteerd wordt. Feitelijk is het meer een verzamelnaam voor verschillende houtsoorten uit Maleisië en Indonesië  Dit word ook wel tropisch hardhout genoemd maar die beredenering is niet terecht. Ons hout komt niet voort uit illegale bekapping maar vanuit duurzame aangelegde boomgaarden. Verder is Meranti in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit zijn de kleuren gele Meranti, rode Meranti en witte Meranti. Waar wij voornamelijk mee werken is de rode Meranti  Dit levert een licht rode tot donker rode kleur op. Voor de bewerking maakt dit niets uit. Het hout laat zich goed bewerken en is in iedere kleur te schilderen.

Sapupira

houten kozijnenDit houtsoort komt uit Zuid Amerika en is herkenbaar aan de donkere gom vlekken. Sapupira is een houtsoort wat door zijn groei veel kruisdraad in de structuur ontwikkeld en daardoor heel hard is. Ook dit hout is duurzaam ingekocht en wordt al bewerkt in het land van herkomst. Tevens zijn de kozijnen van dit houtsoort goedgekeurd volgens de KVT 95. Dit betekend dat de kozijnen goede isolatie bieden, ecologisch zijn, hergebruikt worden en een hele lange levensduur heeft. Ook kunnen deze kozijnen tegen een laag onderhoud gehalte. Verder is dit houtsoort makkelijk te bewerken en te schilderen in alle kleuren.

Advies over welk houtsoort u het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact op!

Hoe werken wij?

U kunt bij ons kozijnen bestellen maar u kunt ze ook laten plaatsen door ons. Bij het bestellen geeft u eenvoudig uw maten door en word de bestelling geleverd. Bij het plaatsen maken wij een afspraak en komen bij u langs. Wij meten uw kozijnen in en geven u alle informatie die u nodig heeft. Aan de hand van uw bevindingen geven wij daarna u een voordelige prijs. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald. Vervolgens worden er afspraken gemaakt omtrent levering en plaatsings datum. Wij durven te zeggen dat onze kozijnen duurzaam zijn. Zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Twijfelt u nog? Wij zijn ook specialist in kunststof kozijnen. Laat u direct door ons adviseren. Zo weet u zeker dat u voor de juiste kozijnen heeft gekozen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.aftimmerbedrijfsalverda.nl/kozijnen/houten-kozijnen/