Verbouw, Aanbouw Of Complete Verbouwing >>> Wij doe het allemaal!!!

«

»

okt 10

Verbouw

Verbouw

Verbouw met aftimmerbedrijf Salverda

De verbouw is klaar!Aftimmerbedrijf Salverda is al jaren een partner in verbouwingen. Of dit nu gaat om een woning, kantoor, stal of bedrijfspand. De jarenlange ervaringen maken hier in deel dat de verbouwing voorbij is voordat u er erg in heeft. Van het begin tot het einde wordt er service geleverd. U vindt dit weer in bijvoorbeeld de hulp met u vergunning aanvragen, maar ook in het ontwerp van uw verbouwing. Verder helpen ze u met het kiezen van de mogelijkheden en geven ze hun ideeën weer. Ook tijdens de verbouwing wordt de overlast beperkt en door vanuit een strakke planning te werken weet u precies wat er gebeurd. Dat is wel zo handig, zo kunt u uw eigen bezigheden eenvoudig afstemmen op de verbouw.

 

Voorbeelden van verbouwingen

Voorbeelden van verbouwingen zijn er genoeg. De laatste jaren is ieder soort verbouwing wel gepasseerd. Enkele grote verbouwingen zijn het uitbreiden van een kippenschuur. Deze schuur werd groter gemaakt en gerenoveerd na deze tijd. Ook stallen en grote bedrijfspanden zijn er verbouwd. Ook tal van verbouwingen aan woningen zijn tot een goed einde gebracht. Zo zijn er woningen volledig gerenoveerd maar ook keukens, bijkeukens, gevels, bergingen, erkers en dakkapellen zijn er aangebouwd en verbouwd. Ook hotels, restaurants en vakantie verblijven behoren tot de mogelijkheden om te verbouwen. Meer voorbeelden vind u in het menu bij Recent afgeronde werkzaamheden.

 

Daarom verbouwen met aftimmerbedrijf Salverda

verbouw badkamerDe reden is simpel. De ervaring, het vakmanschap en de manier van werken zijn de reden om uw verbouwing te regelen met aftimmerbedrijf Salverda. Verder is de transparantie binnen de verbouwing een plezierige manier van samenwerking. U weet precies voordat u begint met uw verbouwing waar u aan toe bent. Verder wordt u nooit aan u lot overgelaten en kan u verbouwing van het begin tot het eind geregeld worden en wordt in goede banen geleid. Van de fundering tot de afbouw wordt er samen gewerkt.

Vragen over verbouwen?

[contact-form-7 id=”592″ title=”Contactformulier 1″]

Verbouw, maar dan anders!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.aftimmerbedrijfsalverda.nl/bouw/verbouw/