Afbouw Van Uw Woning, Kantoor Of Bedrijfshal? Wij Zijn Gespecialiseerd

«

»

okt 10

Afbouw

Afbouw

afbouw

Afbouw en aftimmerbedrijf Salverda helpt u graag uw verbouwing tot een goed einde te brengen.

Uw verbouwing is in grote lijnen klaar. Het werk wat nu nog moet gebeuren is het leukste om te zien. Alles wat er nu komt is het resultaat van de verbouwing. De afbouw fase is begonnen.

Direct een passende offerte voor al uw afbouwwerkzaamheden?

 

Afbouw en aftimmerbedrijf Salverda.

Afbouw en aftimmerbedrijf Salverda is al jaren actief in het vakkundig afbouwen van woningen. Het specialisme aftimmeren en bouwen gaat gepaard met jaren lange ervaring. Of het nu om uw woning gaat of over uw bedrijfspand te verbouwen, zij hebben er ervaring mee en zullen dit volledig voor u kunnen uitvoeren. Ook het verbouwen of afbouwen van uw kantoor is een van de werkzaamheden die zij vakkundig uitvoeren.

Voor wie voeren zij afbouw werkzaamheden uit.

In de loop der jaren hebben zij een grote klantenkring opgebouwd. Zo hebben zij werkzaamheden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan particulieren en bedrijven, maar ook binnen de overheid hebben zij veel verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dus op de vraag voor wie zij werken is het antwoord: Voor een ieder die wat te verbouwen of afbouwen heeft.

Hun manier van afbouwen.

Het woord afbouw is natuurlijk een breed begrip. Toch kunt u bij hun terecht in de brede zin van het woord. Of het nu gaat om het aftimmeren van een plafonds of voor het plaatsen van sanitair alle werkzaamheden zijn bij hun bekend. Een overzicht van werkzaamheden waar zij gespecialiseerd in zijn vind je hier onder. De afbouw begint,

Zoals u ziet is dit maar een kleine lijst van de werkzaamheden die zij uitvoeren.

Afbouwbedrijf, maar meer dan dat.

De specialisaties liggen op het gebied van droge en natte afbouw. De droge afbouw word weg gezet in werkzaamheden als het plaatsen van af scheidingswanden, brand beveiligde wanden, systeem plafonds, overzet en voorzet muren en isoleren en brandbeveiliging van uw pand of woning. Daarop tegen staat natte afbouw. Hier mee zijn ze bekend met werkzaamheden als gips bewerkte producten, cement bewerkte producten, gevelisolatie vloeren en egalisatie producten. Het grootste gedeelte zijn het producten waarmee een stukadoor gemoeid is.

Wat maakt afbouwbedrijf Salverda anders?

tegel leggen afbouwTransparant en volledig zijn de hoofdlijnen. Op het gebied van volledigheid wordt alles u uit handen genomen. Zij leveren de diensten maar indien nodig ook de materialen en verdere benodigdheden. Indien nodig wordt er tot na de inrichting mee gewerkt. Veel mensen vergeten het, maar ook met de afvoer van afval en laatste bouwmaterialen word u niet in de steek gelaten.  De complete afbouw kunt u vertrouwd uit handen geven, waarna deze tot een goed einde gebracht zal worden. Voor voorbeelden van werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben kunt u terecht op de pagina recente werkzaamheden. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen neemt u dan gerust contact op. Om contact op te nemen kunt u hier verder gaan.

Laat contact met u opnemen!

 

[contact-form-7 id=”592″ title=”Contactformulier 1″]

 Afbouw

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.aftimmerbedrijfsalverda.nl/bouw/afbouw/