Aanbouw? Wij zijn de vakmensen die u zoekt. Bekijk snel de informatie

«

»

okt 10

Aanbouw

Aanbouw

aanbouw

Wilt u vakkundig een aanbouw van uw woning of bedrijfspand laten uitvoeren? Aftimmerbedrijf Salverda verzorgt en voert de verbouwing van de aanbouw volledig voor u uit.

 

U heeft de plannen voor een aanbouw? Misschien wilt u aanbouwen om meer ruimte te creëren voor u woonkamer of wilt u een grotere keuken met meer ruimte. Dit zijn goede redenen om uit te breiden. Alles kan voor u van het begin tot het eind geregeld worden. De vele jaren ervaring bij het realiseren van aanbouwen en uitbouwen zorgen ervoor dat de klus goed geklaard word. Bij een aanbouw en verbouw komt veel voorbereiding bij kijken. Vanaf dit moment helpen we u al graag. Juist in deze periode zijn er veel vragen. Deze beantwoorden wij graag voor u.

Waarom kiezen voor aftimmerbedrijf Salverda?

Allereerst omdat u verbouwing volledig met u uitgevoerd word. Vanaf het begin word u geadviseerd over de producten en materialen die gebruikt kunnen worden. Daarnaast word u volledig geholpen met de aanvraag van uw vergunning indien nodig. Iedere stap verder word samen met u besproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten tijdens de verbouwing. Bij het ontwerpen van de aanbouw word er rekening gehouden dat deze zo goed mogelijk aansluit op de rest van uw woning. Op het moment van starten met bouwen werken wij met een strakke planning. Dit zodat u uw verbouwing snel achter de rug rug is. Zo kunt u snel genieten van de extra ruimte die u gekregen heeft.

Totaal bouwen.

Als de verbouwing klaar is kunnen wij u nog verder helpen. De totale afbouw kunnen wij ook uitvoeren. Dit geheel maakt het verbouwen met aftimmerbedrijf Salverda plezieriger dan u verwacht. De snelheid, vakmanschap en ervarenheid zorgen er voor dat u bij de oplevering tevreden kunt zijn met het behaalde resultaat. Voor vragen of meer informatie kunt u eenvoudig contact opnemen.

Prijzen van uw aanbouw.

Omdat er grote verschillen zijn in de ontwerpen van een aanbouw is het niet mogelijk om een prijs online te zetten. U wilt immers niet te veel betalen zodra het blijkt dat uw concept afwijkt van standaard. Eigenlijk is er geen standaard aanbouw vandaar dat u snel en eenvoudig een prijs kunt opvragen via ons. Zo kunnen wij alle gegevens vragen die we nodig hebben en kunt u ons uitleggen wat uw wensen zijn.  Vraag eenvoudig uw prijs op in het onderstaande formulier. Dan nemen wij vrijblijvend contact op.

Meer informatie? Neem hier contact met ons op!

[contact-form-7 id=”592″ title=”Contactformulier 1″]

Aanbouw

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.aftimmerbedrijfsalverda.nl/bouw/aanbouw/